Actualitate

Casă din Adâncata distrusă de flăcări de la un cablu electric defect (Foto și video ISU Suceava)

În dimineața acestei zile, după ora 4.00, pompierii militari ai Detașamentului  Suceava din cadrul ISU Bucovina  au fost chemați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Adâncata. Militarii au intervenit împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Adâncata și Hânțești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la anexele gospodărești. Incendiul a fost lichidat la ora 5:33.

Au ars acoperișul casei de locuit pe aproximativ 60 mp, tavanul din lemn, camerele de locuit și bunuri depozitate în podul locuinței. S-au degradat finisaje interioare și exterioare, elemente de tâmplărie și obiecte de mobilier.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat șura și adăpostul de animale (80 mp), precum și bucătăria de vară (25 mp).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *