Actualitate

Casă din Mănăstirea Humorului, distrusă de flăcări pornite de la jarul din sobă

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit  în această dimineață, pe la ora 9.00 cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Mănăstirea Humorului.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la anexele gospodărești.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:25. Au ars: obiecte de mobilier, materiale textile și alte bunuri din interiorul casei, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. S-au degradat elemente de tâmplărie din PVC (uși și ferestre), aparate electrocasnice, tavanele și pereții interiori. De asemenea, s-a degradat și o parte din fațada exterioară a casei, pe aproximativ 15 metri pătrați.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de căldură). Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *