Casă din Voitinel cuprinsă de flăcări pornite de la un scurtcircuit electric, în această dimineață

Un puternic incendiu a izbucnit în această dimineață la casă  din comuna Voitinel.

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Voitinel,Bilca și Gălănești, au intervenit în această dimineață cu șase autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Voitinel.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 34 de ani și unui bărbat de 44 de ani, care au suferit un atac de panică. După ce au primit îngrijiri medicale, ambii au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței cu pericol de propagare la o anexă a gospodăriei și la locuința învecinată. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, și s-au degradat alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit). Pompierii au salvat anexa gospodăriei si locuința învecinată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *