Casă distrusă de flăcări la Mălini, de la un coș de fum neprotejat corespunzător

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mălini, au intervenit aseară, după ora 22.30 cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Mălini.

La sosirea echipajelor, focul se manifesta la nivelul acoperișului, cu pericol de propagare la întreaga clădire. Incendiul a fost lichidat la ora 0:30.

Au ars: acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, 10 metri pătrați dintr-un perete placat cu polistiren și bunuri depozitate în pod. S-a degradat plafonul clădirii.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile (burlanul metalic trecea prin peretele izolat cu polistiren). Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *