Casă distrusă de flăcări, la Ortoaia. Focul a pornit în miezul nopții de la un scurtcircuit produs de aparate electrocasnice lăsate sub tensiune și nesupravegheate

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit, în această noapte, 31.01.2020, la ora 0:05, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, din satul Ortoaia, comuna Dorna Arini.

La sosirea echipajelor, ardeau bunuri materiale dintr-un dormitor și din bucătărie, la parter, cu pericol de propagare la întreaga locuință (P+1, cu o suprafață totală de aproximativ 200 mp).

Incendiul a fost lichidat la ora 2:18.

Au ars aparate electrocasnice, obiecte de mobilier, documente și alte bunuri din cele două încăperi. S-au degradat pereții și bunurile dintr-o altă cameră și de pe holul de la intrarea în casă.

Incendiul a izbucnit din dormitor, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la aparate electrocasnice lăsate sub tensiune și nesupravegheate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul locuinței, cu bunurile aferente, transmite purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *