Evenimente

Casă jefuită la Dănila. Hoţii au sustras haine

La 14.01.2019, ora 15.24, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din satul Dănila, comuna Dărmănești, cu privirela faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul imobilului fratelui său din aceeași localitate, de unde au sustras mai multe obiecte vestimentare.

     În urma verificărilor efectuate  a rezultat că bărbatul jefuit deține un imobil pe raza satului Dănila, acesta fiind stabilit împreună cu familia sa de aproximativ 15 ani în Austria, revenind în concediile de vară la locația menționată.

La 14.01.2019, tatăl persoanei vătămate, care locuiește în aceeași localitate, dar la câteva sute de metri, a trecut să se asigure dacă la imobilul fiului său sunt toate lucrurile în ordine. Intrând în curte și apropiindu-se de ușa de la intrare în imobil a observat că aceasta a fost spartă și că un geam de pe laterala vestică este spart motiv pentru care și-a anunțat fiica, aceasta sesizând SNUAU 112. Totodată bărbatul a menționat verbal că ultima dată când a verificat imobilul fiului său a fost la 10.01.2019

La fața locului s-a constatat că în două dintre camerele situate la etajul imobilului mai multe lucruri au fost răvășite, iar din interiorul unor dulapuri se reclamă sustragerea unor obiecte vestimentare a căror valoare nu a putut fi estimată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de  furt calificat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *