Casă mistuită de flăcări astă noapte la Argestru – Vatra Dornei, de la o lampă cu gaz (Foto și video ISU Suceava)

Astă noapte, pe la orele 2.00, pompierii militari dorneni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit bătrânească din zona Argestru a municipiului vatra Dornei, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, slt. Alin Găleată. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție casa, construită din lemn, ardea generalizat, existând pericolul de propagare la un atelier de tâmplărie și la o locuință aflate în apropiere.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei (81 ani) și fiicei acesteia (32 ani), care au suferit atacuri de panică și ușoare hipotermii. Femeile au fost stabilizate și, ulterior, transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului din Vatra Dornei, pentru investigații suplimentare.

Casa, cu bunurile aferente, a ars în proporție de 80%.

Flăcările au izbucnit din dormitorul locuinței, cel mai probabil, din cauza unei lămpi cu combustibil lichid, lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:52, iar pompierii au salvat atelierul de tâmplărie și locuința din apropiere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *