Casă mistuită de flăcări, în vârful muntelui, la Izvoarele Sucevei. La gospodăria izolată nu s-a putut ajunge decât pe jos, pe un drum de căruță, îngropat de zăpadă

Luni după amiază,  în jurul orei 15.09  echipajul de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizat prin 112 despre faptul că locuința unui bărbat de 57 ani, din Cătunul Oglinda, comuna Izvoarele Sucevei, a luat foc.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului, a constatat că incendiul care s-a manifestat violent,  a fost localizat și stins de către localnici și de un echipaj de pompieri voluntari de la S.V.S.U. Izvoarele Sucevei.

Locuința afectată se află în zona denumită Oglinda, la o distanță de circa 2,5 km față de DJ 176, pe un drum vicinal neamenajat pe care accesul poate fi făcut doar cu atelaje hipo sau autoturisme de teren cu tracțiune integrală. Drumul este în rampă, iar pe acesta a fost  așternut un strat gros de zăpadă.

În urma incendiului a ars în totalitate casa de locuit din lemn, fără a fi puse în pericol alte construcții din vecinătate. De asemenea nu au rezultat victime omenești. Proprietarul declară faptul că nu posedă asigurare în caz de incendiu valabilă și nu are suspiciuni cu privire la modul de producere al incendiului.      

Pompierii din cadrul S.V.S.U. Izvoarele Sucevei au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind un horn necurățat și supraîncălzit.

Prejudiciul a fost estimat de către proprietar la aproximativ 150.000 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *