Mopan Suceava
Actualitate

Casă nelocuită din Solca, incendiată de persoane necunoscute

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitățile Arbore, Cacica, Botoșana și Cajvana, au intervenit noaptea trecută, înainte de ora 1.00, cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie nelocuită din orașul Solca.

La sosirea echipajelor, ardeau parțial acoperișul locuinței și acoperișul unei construcții anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la o casă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 3:24.

Au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit și 40 de metri pătrați din acoperișul anexei. De asemenea, s-a degradat tavanul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, alte construcții anexe din gospodărie, dar și locuința învecinată, cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *