CASA PĂRINTEASCĂ A ARTISTEI LAURA LAVRIC DIN COSTIȘA – FRĂTĂUȚII NOI, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI (GALERIE FOTO ȘI VIDEO ISU SUCEAVA)

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit astă-noapte cu 7 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, care aparține părinților cunoscutei interprete de muzică populară Laura Lavric.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcțiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuințe învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 2:40.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de 80 mp, o magazie de lemne pe 20 mp, un depozit de furaje și un adăpost de animale pe câte 30 mp fiecare. Au mai ars circa 2 tone lemn de foc, 4 tone de furaje și bunuri casnice. Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două proprietăți învecinate, cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *