Case distruse de incendii în această dimineață la Bădeuți și Fundu Moldovei. Focurile au pornit de la coșul de fum și jarul depozitat necorespunzător

la Bădeuți și Fundu Moldovei

Două case au fost distruse în incendii izbucnite în această dimineață, la Bădeuți și Fundu Moldovei. Cauzele incendiului supraîncălzirea coșului de fum și jarul depozitat necorespunzător.

Incendiu în localitatea Fundu Moldovei

08.03.2020, ora anunțării la 112 – 2:14

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Fundu Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la anexele gospodărești. Incendiul a fost lichidat la ora 4:40.

A ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 50 mp. S-au degradat pereții pe o suprafață de 20 mp, elemente de tâmplărie din PVC, pardoseli, tencuieli și zugrăveli interioare, obiecte de mobilier și altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost depozitarea cenușei și jarului în apropierea materialelor combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Incendiu în localitatea Bădeuți

08.03.2020, ora anunțării la 112 – 6:03

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Milișăuți, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Bădeuți, orașul Milișăuți.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga clădire, la anexele gospodărești și la o casă învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 8:30.

Au ars: acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 140 mp și planșeul din lemn, pe aceeași suprafață. S-au degradat pereții locuinței, precum și camera centralei termice, cu bunurile din interior.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodărești și locuința învecinată, cu bunurile aferente.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *