Cătălina Andronache, soția viceprimarului Sucevei Marian Andronache a încetat din viață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, la 53 de ani

Cătălina Andronache, soția viceprimarului municipiului Suceava, Marian Andronache a încetat din viață în noaptea care a trecut, după o lungă și grea suferință. Avea numai 53 de ani, ultima perioadă a vieții petrecând-o mai mult pe paturile spitalelor. Până în ultima clipă, familia a sperat într-o minune dar în cele din urmă Dumnezeu a hotărât să o ia alături de El, în ceruri.

Cătălina Andronache a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași fiind colegă cu soțul ei, Marian Andronache.  În ultima perioadă, înainte ca boala să o copleșească, a deținut funcția de șef Serviciu Licitații și Achiziții Publice în cadrul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, condusă până de curând de Radu Avădanei, răpus și el în urmă câteva luni de aceeași cumplită boală.

Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Cimitirului Pacea Vechi. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 13 martie.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.