Câte 2,5 milioane de lei pregătiți pentru echipele de handbal și de fotbal sucevene. Plată integrală dacă sportivii vor îndeplini criteriile de performanță: menținerea în prima ligă a echipei de handbal și promovarea în Liga a II-a a echipei de fotbal

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că în proiectul de buget care urmează să fie vota mâine în ședința de Consiliu Local, sunt prevăzute sume importante pentru susținerea activității sportive, dar acestea sunt condiționate, pentru sporturile de unde se așteaptă performanță, de îndeplinirea unor criterii.

” În total, bugetul pentru sport de este de 5,86 de milioane de lei, ceea ce înseamnă 1, 12% din buget. Vom aloca  2,5 milioane de lei pentru echipa de handbal, 2,5 milioane de lei echipa de fotbal. Vom aloca 500 de mii de lei la CSM, 100 de mii de lei pentru tenisul de câmp, 100 de mii de lei pentru hipism și alte sume mai mici pentru alte sporturi.

Sumele prevăzute la handbal și la fotbal le vom acorda pe criterii de performanță. Pentru handbal, echipa să rămână în Liga Națională – liga întâi iar la fotbal, echipa să promoveze în Liga a II-a.”, a precizat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *