Mopan Suceava
Actualitate

Categoria ”șofer de Suceava”: o fetiță de 12 ani din Ostra a fost lovită în parcarea de la Kaufland de mașina unui șofer sucevean grăbit. Individul nici nu s-a uitat înapoi

O fetiță de 12 ani a fost accidentată ieri după amiază în parcarea magazinului ”Kaufland” din Suceava. Autorul, un șofer care nu s-a deranjat să oprească, după ce a produs accidentul. S-a aflat ulterior că autorul accidentului este Constantin Ichimov, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Suceava.   

 

Ieri dup amiază, la ora  13:38, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că în parcarea din faţa magazinului „Kaufland” de pe strada Universităţii, s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui minor.

La fața locului a fost identificată o fetiță de 12 ani, din comuna Ostra, județul Suceava, care a declarat că a fost călcată pe picior de un autoturism a cărui conducător a plecat de la locul faptei. Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale.

S-au efectuat verificări în zonă și s-au vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, stabilindu-se marca si caracteristicele autoturismului implicat.

S-au efectuat verificări în baza de date, identificându-se proprietarul autoturismului în persoana lui Ichimov Cristian, de 32 de ani, din municipiul Suceava. Acesta, la data de 21.11.2019, orele 13:34, conducea autoturismul marca Alfa Romeo în parcarea magazinului „Kaufland”  și a surprins-o şi accidentat-o pe fetița de 12 ani, care se deplasa în calitate de pieton în incinta parcării în paralel cu autovehiculul şi în aceeaşi direcţie, pe marginea aleii pe care circula autoturismul implicat în accident. Minora a fost acroşată cu partea din dreapta faţă a autovehiculului, în zona colţului din dreapta a barei de protecţie faţă şi a roţii din dreapta faţă, fiind lovită din spate. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava – U.P.U. cu o ambulanţă, unde i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie glezna stângă, contuzie antepicior stâng”. Aceasta nu a rămas internată în spital.

Conducătorul auto implicat a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Ulterior acestuia i s-a prelevat mostre biologice de sânge necesară pentru stabilirea alcoolemiei. 

 S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”  şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *