Cătușe și arest pentru autorii unor accidente rutiere petrecute zilele trecute la Putna și Berchișești

IPJ Suceava a anunțat că la data de  3.09.2020 s-au continuat cercetările privind accidentul rutier din data de 27.08.2020 soldat cu victime omenești ce a avut loc pe raza comunei Putna.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 03.09.2020, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul V.M., de 18 ani, din comuna Putna, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere sub influența alcoolului” și „părăsirea locului accidentului ori modificare sau ștergerea urmelor acestuia”.

În urma audierii, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, începând cu 03.09.2020, ora 14.00, iar suspectul a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava.

În aceeași zi,  în continuarea cercetărilor ce se efectuează în cadrul dosarului penal aflat în lucru la Postul de Poliție Berchișești, prin ordonanța organului de cercetare penală, din 03.09.2020, s-a dispus măsura preventivă a reţinerii suspectului A.C., de 16 ani, din comuna Berchișești, pe o durată de 24 ore, începând cu 03.09.2020, ora 14.00, acesta fiind de asemenea introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă – IPJ Suceava. 

Cercetările vor fi continuate de polițiștii Postului de Poliție Berchișești, față de suspect sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”, „părăsirea locului accidentului”, „modificarea sau ștergerea urmelor accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *