Cauza incendiului de la tribuna stadionului din Putna: niște indivizi, probabil minori, au fumat în interiorul clădirii și au aprins polistirenul depozitat acolo

Incendiul izbucnit aseară la Stadionul din comuna Putna a fost mult mai puternic decât au estimat inițial pompierii, acesta cuprinzând practic întreaga construcție a tribunei stadionului. Cauza producerii incendiului|: fumatul în locuri nepermise. Potrivit localnicilor, niște draci de copii și-au găsit tocmai acolo loc unde să se ascundă și să fumeze. Cei care se fac vinovați vor fi identificați de organele de poliție și, pe lângă dosarele penale pentru distrugere ce li se vor întocmi, vor trebui să plătească și contravaloarea pagubelor produse.

Potrivit unui comunicat de presă transmis în această dimineață de ISU ”Bucovina” Suceava, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la tribuna stadionului din localitatea Putna .

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat materiale de construcție, depozitate în interiorul clădirii, cu degajări mari de fum.

Au ars materiale de construcție (polistiren extrudat, aproximativ 2000 de metri pătrați) depozitate în interior, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și s-au degradat instalația electrică, tavanul și pereții portanți de la parterul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. De asemenea, s-au mai degradat, instalația electrică, pereții portanți și tavanul, de la etajul construcției, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 21:00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.