Caz încâlcit la Izvoarele Sucevei: bărbatul care a reclamat o agresiune, a fost, până la urmă cel găsit vinovat, încătușat și trimis în arest

Marți seară, pe la ora 18.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Pojorâta, au fost sesizați prin  112 de către Ștefan L. din comuna Izvoarele Sucevei, despre faptul că Bogdan S., de 24 ani, din aceeași localitate, a fost agresat fizic și a fost lovit în zona capului, fapt pentru care solicită un echipaj de ambulanță.

La fața locului a fost identificat un echipaj SMURD, care a procedat la acordarea de îngrijiri medicale victimei Bogdan S. și ulterior l-au transportat la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc.

Cu ocazia efectuării de cercetări, au fost identificați Boris S. , de 36 ani și Ștefan L., de 39 ani, ambii din comuna  Izvoarele Sucevei, primul frate cu victima. Ștefan L., a declarat că în timp ce se deplasa cu atelajul hipo, a lovit gardul fraților S., aceștia sărind la scandal și apoi l-au agresat. În timp ce Ștefan L. era în altercație cu Bogdan S., ambii căzând jos, Boris S., a vrut să-l lovească, dar a greșit și l-a lovit pe fratele său. În schimb, Boris S. a susținut că  Ștefan L., fără nici un motiv, l-a lovit pe fratele său în zona capului.

În urma discuțiilor avute la Spitalul municipal  Câmpulung Moldovenesc cu victima Bogdan S., acesta a declarat faptul că a fost agresat de către Ștefan L..

S-a luat legătura telefonică cu prim procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria mun. Câmpulung Moldovenesc, care a decis constituirea echipei operative din cadrul Serviciului de investigații Criminale de la  IPJ Suceava.

Fiind continuate cercetările, s-a administrat probatoriu, s-a continuat urmărirea penală față de suspectul Ștefan  L., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe” și totodată s-a dispus măsura preventivă a reținerii acestuia pentru 24 ore, începând de la data de 25.09.2019.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *