Mopan Suceava
Actualitate

Caz rar în lumea șoferilor băuți: A refuzat să sufle în fiolă dar a acceptat să i se ia sânge, pentru a dovedi că nu-i beat. Concluzia: de 2,47 g/l alcool în sistemul vascular

Miercuri seară, înainte de ora 23.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava, au oprit în trafic, în dreptul Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu, un autoturism VW Polo, care se deplasa pe strada Petru Rareș, venind dinspre Calea Unirii, condus de suceveanul M.D., de 33 ani. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost întrebat dacă a băut, el recunoscând că a sorbit ”aproximativ două beri”.

Polițiștii i-au solicitat șoferului, în repetate rânduri, să se supună testării cu aparatul etilotest dar el a refuzat, precizând că dorește să fie condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Suceava, secția U.P.U.,  unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri s-a  primit rezultatul alcoolemiei, iar conform Buletinului de Analiză Toxicologică emis de Serviciul Județean de Medicnă Legală Suceava s-a stabilit că M.D. avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,47 g/l.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *