Caz special la Burla: un socru și-a reclamat nora la 112, dând-o în vileag că femeia șofează băută prin sat

Aseară pe la ora 23.20, polițiștii suceveni au fost sesizați prin 112 de un bărbat din comuna Burla, despre faptul că nora sa de 20 de ani, din aceeași localitate, conduce autoturismul prin sat fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat în fața locuinței sale pe apelant,  pe un localnic și pe femeia de 20 de ani, precum autoturismul oprit pe drumul comunal neclasificat din fața porții.

Socrul care a făcut reclamația a declarat în scris faptul că, la 14.09.2019, în jurul orei 23.00  în timp ce se afla la domiciliu, a auzit claxonul unui vehicul în faţa locuinţei sale, motiv pentru care, a ieşit în stradă și a observat că la volanul autoturismului din care s-a clacsonat se afla nora sa, aceasta fiind singură în mașină. Pe fondul unui conflict spontan, a apelat 112 şi a sesizat poliția.

 Localnicul prezent la fața locului a confirmat și el faptul că, în jurul orei 23.00 a observat-o pe  femeia de 20 de ani în timp ce conducea autoturismul dinspre municipiul Rădăuţi spre domiciliul socrului ei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *