Cazul violatorului ucigaș din Caracal, președintele PV Suceava, Dan Acibotăriță, apreciază: ”s-a demarat, oficial, prin instituțiile de forță ale țării, dispariția României ca stat”

Președintele Partidului Verde (PV) filiala judeţeană Suceava, secretar executiv al PV la nivel național Dan Acibotăriță, a luat atitudine față de cazul violatorului ucigaș din Caracal.  El consideră că săptămâna aceasta, atunci când cei de la STS, un segment din polițiști, împreună cu procurorii de la Caracal-Olt, nu au fost în stare să salveze, cu toată dotarea acestora, viața unui copil, ”s-a demarat, oficial, prin instituțiile de forță ale țării, dispariția României ca stat”.

”Se vede din avion că rolul STS-ului nu este de a face față unor solicitări venite din partea oamenilor simpli. Ei nu se uită la noi, la românii de jos, ci doar atunci când sunt alegeri unde sunt puși să combine ceva, iar din acest motiv nimeni din vârful STS-ului, nici de data asta, nu va păți ceva”.

”Suntem revoltați să vedem că statul nu pune preț pe viață copiilor noștri, pe viața românilor, dar te fură și îți cere cât mai mult. Suntem revoltați să vedem cât de slabi sunt unii angajați ai statului român. Nu ai voie să-i deranjezi, în schimb au salarii mari, privilegii, ies devreme la pensie, falsifică dosare, distrug vieți și cariere la comandă, iar dacă-i pui la treabă observi că nu sunt buni de nimic. Știu doar să explice cât de frumoși, nevinovați sunt, să discute despre vacanțe exotice și să se plângă cât de mult au de muncă”.

Acestea sunt o parte din considerațiile făcute publice de liderul verzilor suceveni, Dan Acibotăriță pornite de la analizarea cazului violatorului de la Caracal.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *