Cazuri noi de covid la copii din școli sucevene: câte unul la Grădinița Țăndărică Suceava și Școlile ”Miron Costin” Suceava respectiv ”Constantin Morariu” din Pătrăuți

Inspectoratul Școlar Județean Suceava, prin inspectorul general prof. Grigore Bocanci a anunțat că astăzi au fost confirmate alte cinci  cazuri de infectare cu Covid, trei copii și doi angajați  în unități de învățământ din județ.

Este vorba despre  doi elevi din învățământul primar, la de Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava și Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți și un copil din învățământul preșcolar, de la Grădinița cu program Normal ”Țăndărică” din Suceava.

De asemenea, au mai fost  confirmate două cazuri de covid în rândul personalului didactic auxiliar, la: Colegiul Economic ” Dimitrie Cantemir” Suceava și la Clubul Școlar Sportiv Gura Humorului.

S-a decis suspendarea prezenței fizice, urmând ca școala să se defășoare online pentru 2 clase de învățământ primar: Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți, Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava și  o grupă de grădiniță: GPN ”Țăndărică” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *