Cazurile active de covid au scăzut în județul Suceava la 94. În 76 localități nu sunt cazuri în evoluție

Astăzi în județul Suceava sunt 94 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, cel mai mic număr înregistrat în ultimele 12 luni.

Conform distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 localități, 76 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 24 au câte un caz în evoluție, 12 au sub cinci cazuri în evoluție, 1 are sub zece cazuri în evoluție iar 1 are peste zece cazuri în evoluție. Rata cazurilor în evoluție pentru fiecare localitate precum și evoluția covid în localitățile din județ sunt prezentate în tabelul următor.

 

 

Total persoane vaccinate la nivelul județului Suceava: 80651, din care 66110 persoane cu rapel.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 2 persoane declarate vindecate.

  Din totalul celor 488 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 27 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 7 pacienți sunt în zona tampon și 454 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

  Din cei 27 pacienți diagnosticați Covid-19:

14 prezintă forme medii ale bolii;

9 prezintă forme severe;

4 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (dintre aceștia 1 pacient este ventilat non – invaziv și 1 intubat ventilat invaziv).

  Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 372 paturi libere, din care 144 pentru pacienți Covid-19, 188 în sectorul non-Covid și 40 pentru zona tampon.

  La unitatea ATI sunt disponibile 14 paturi pentru pacienți Covid, sunt 28 ventilatoare libere, din care 16 pentru pacienții Covid-19, și 12 pentru pacienții non- Covid.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (prezentând forme medii), 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 21 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 0 pacienți, 1 loc fiind disponibil.

            La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 7 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 3 prezintă forme medii, 4 forme grave, persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 0, fiind libere 28 locuri în sectorul Covid.

            La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 4 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 23 locuri în sectorul Covid.

            La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19  și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 12 locuri în sectorul Covid.

            La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 0 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

            Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 42 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 11.

  Numărul total de persoane testate până în prezent este de 229793, în ultimele 24 de ore fiind testate 70 de persoane.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *