”Ce a mai făcut Gheorghe Flutur în această săptămâna?”, comunicat al senatorului PSD de Suceava, Ioan Stan

Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a transmis un comunicat în care arată că PNL Suceava racolează tot mai acerb primarii PSD aflați în funcție.

Senatorul Stan transmite că ”suntem convinși că cei care schimbă în acest moment tabăra vor regreta ulterior alegerea făcută, pentru că domnul Flutur nu va mai fi președinte al CJ Suceava din toamnă și PNL-ul se distruge singur electoral prin felul în care guvernează țara”.

Această abordare demonstrează, spune senatorul Ioan Stan, în primul rând o criză de resursă umană în interiorul PNL Suceava și în al doilea rând că acest partid devine tot mai mic și mai lipsit de importanță atât în județul nostru, cât și la nivel național.

”Ce a mai făcut Gheorghe Flutur în această săptămâna? S-a trezit din nou vorbind despre autostrăzile Siret-București și cea a Nordului ca și cum realizarea lor ar depinde în totalitate de el, deși nu are nicio treabă cu aceste proiecte, atribuțiile lui fiind legate de administrarea drumurilor județene. Și ca să-l facem să înțeleagă care îi sunt atribuțiile, îl invităm la o plimbare cu mașina pe drumul județean 208 E, cu speranța că gropile de pe drumul respectiv îl vor scutura atât de bine încât îi va veni mintea la cap și se va ocupa de ce trebuie, nu de ce visează. Cu această ocazie, îl rugăm să ne spună ce a făcut cu cele aproximativ 230 de milioane de lei primiți prin PNDL 2 de la guvernul PSD pentru drumurile județene în 2018, pentru că suma respectivă nu se vede în infrastructura rutieră a județului nostru.

Tot săptămâna aceasta domnul Flutur a ținut să devină din nou „doctor”, explicându-le medicilor adevărați cum funcționează și cât de important este Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Județean Suceava. Domnia sa a ținut să inaugureze acest laborator cu festivismu-i arhicunoscut, acum, în campanie electorală, deși laboratorul nu funcționează și nici nu va funcționa degrabă din cauza lipsei de personal. Această abordare a domnului Flutur a generat nemulțumiri inclusiv printre medici, care nu vor să fie părtași la campania sa electorală. Suntem siguri că aceștia ar fi preferat ca președintele CJ Suceava să se ocupe mai degrabă de aprovizionarea spitalului cu tot ce trebuie pentru epidemia de Covid-19 deoarece, la cum este administrată aceasta de guvernul PNL, riscăm să vină valul 2 și să fim din nou nepregătiți. Și poate domnul Gheorghe Flutur a uitat că se face vinovat de moartea a peste 200 de suceveni pentru că la începutul epidemiei nu a dotat spitalul județean corespunzător, dar noi nu uităm asta”, este mesajul transmis de Ioan Stan.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *