Ce a mai rămas valorificabil din moarta IFA: capacele de canal, se fură cu cărucioarele de la Brico Depot. Foto Dinu Zară, implozie IFA

Sâmbătă seară, pe la ora 22.10, o patrulă de poliție a observat pe stradă o persoană ce transporta mai multe capace de canal cu un cărucior pe lângă  magazinul LIDL de pe Calea Unirii, la intrarea către Iulius Mall.

În urma deplasării la fața locului, pe strada Calea Unirii, în proximitatea Policlinicii Bethesda, a fost identificat George Ț. , de 26 de ani, din comuna Grănicești, care transporta pe un cărucior de transport mărfuri luat de la un magazin din apropiere, mai multe piese metalice, împingând transportul în direcția cartierului Burdujeni.

Fiind întrebat despre proveniența bunurilor, acesta a recunoscut  că a luat un cărucior din apropierea magazinului Brico Depot, a sustras din halele dezactivate ale fostei IFA din vecinătatea Centrului Comercial  Iulius Mall, mai multe grilaje metalice, pe care le-a încărcat și s-a deplasat cu acestea spre Cartierul Burdujeni pentru a le valorifica.

S-a procedat la inventarierea bunurilor, constatând că este vorba de 6 grilaje metalice cu dimensiunea de 120×140 cm, transportate pe un cărucior metalic prevăzut cu patru roți.

În cauză a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *