Ce a pățit un gospodar din Baia, după ce a tăiat porcul în Postul Mare: a uitat să stingă jarul unde a pârlit animalul și i-a luat foc gospodăria

La data de 10.03.2022, orele 16:10, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Baia, care a anunțat că arde o anexă a gospodăriei sale.

Polițiștii au constatat că în cursul zilei de 10.03.2022, bărbatul   tăiat și apoi pârlit un porc în curtea gospodăriei sale, lângă o anexă.

În jurul orei 16:05, după ce a terminat treaba afară, a intrat în locuință, lăsând focul nesupravegheat. La scurt timp a văzut când a ieșit din casă că un perete al anexei a s-a aprins de la  focul pe care gospodarul l-a folosit pentru a  pârli porcul, pe care a uitat să îl stingă.

La fața locului au intervenit  un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Bucovina-Detaşamentul de Pompieri Fălticeni care au localizat și lichidat incendiul, stabilind drep  cauză a producerii acestuia „foc lăsat nesuspravegheat”.

În urma incendiului au ars aproximativ 12 metri pătrați de perete al anexei, provocând un prejudiciu de aproximativ 200 lei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *