”Ce este Coronavirus și ce vrea de la noi?”, doctorul Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava, răspunde, la emisiunea”Povestea Vorbei”, în această seară de la ora 22, la Televiziunea Intermedia Suceava

Începând din această seară, miercuri 11 martie a.c., de la ora 22.00,  vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA.

Reputatul medic sucevean, dr. Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava ne va explica cum acest virus, acum de nestăpânit, nu a apărut din senin. Care sunt așteptările raționale, exprimate de specialiști responsabili,  în ceea ce privește evoluția epidemiei  Coronavirus. Care sunt măsurile la îndemâna tuturor pentru a preîntâmpina extinderea epidemiei. Doctorul Sorin Hâncu ne va spune care este atitudinea unui om care o viață întreagă s-a dedicat salvării de vieți, ca medic, față de noile dispute privind vaccinarea, ne va vorbi despre cum chirurgia de la Spitalul din Suceava și-a câștigat în timp renumele în toată țara. Și nu în ultimul rând, președintele Colegiului Medicilor Suceava ne va vorbi despre problemele pe care le întâmpină această structură care reuneșten numai în județul nostru peste 1000 de medici, în încercarea de a deveni partener real pentru cei care fac politicile de sănătate la nivel național, de multe ori peste noapte și fără pricepere.   

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: miercuri, ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00, sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *