Actualitate

Ce se mai fură de anul nou: urciucul de la faeton în Burla, țigareta electronică, în Burdujeni

Polițiștii suceveni au prezentat, în aceste zile, mai multe cazuri de furt petrecute de anul nou. Pe lângă cele clasice, cum ar fi sustragerile de mezeluri din supermarketuri, două reclamații au atras atenția, în ambele cazuri autorii nefiind încă identificați.

Ieri dimineață, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Marginea, au fost sesizați prin 112, de către un bărbat din comuna Burla, care a reclamat că i s-a furat urciucul de la faeron.

Polițiștii au stabilit că reclamantul locuiește în cătunul de rromi din comuna Burla iar locuința sa nu este împrejmuită cu gard. La data de 01.01.2023 acesta a lăsat atelajul hipo pe drumul din fața locuinței. În acesta, peste noapte, a lăsat urciucul din fier cu cele două lanțuri. În dimineața zilei de 02.01.2023 a constatat că urciucul de la faeton i-a fost sustras.

Autorii nu au fost identificați. Prejudiciul estimat de partea vătămată este de circa 200 lei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală și urmează a se efectua cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „furt”.

Tot ieri, pe la orele  14.40,  Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către un localnic care a reclamat că i-a fost spartă mașina și din ea i s-au sustras bunuri.

Reclamantul a explicat că în data de 01.01.2023, ora 20:00, a parcat autoturismul marca BMW pe strada Nicolae Iorga, intersecție cu strada Putna din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava iar a doua zi, când a intrat în autoturism, a observat mai multe lucruri răvășite și faptul că îi lipsește o tigaretă electronică.

El a recunoscut că a lăsat portiera stânga spate neasigurată deoarece aceasta avea o defecțiune.

Prejudiciul total a fost estimat la suma de aproximativ 100 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *