Ce se mai fură prin Șcheia: patru căpățâni de varză din grădina unei bătrâne de 84 de ani. Hoții au vrut să spargă și șura dar au fost puși pe fugă de lătratul câinelui

Luni dimineață, după ora 9.00,  lucrătorii de poliție din cadrul S.P.R. 9 Șcheia  au fost sesizați prin 112 despre faptul că  în seara zilei de  08.11.2020, persoane necunoscute au pătruns în grădina locuinţei unei bătrâne de 84 ani din satul Şcheia, de pe strada Humorului, de unde au furat câteva căpăţâni de varză.

Polițiștii au stabilit că  persoane necunoscute, prin escaladarea gardului,  au pătruns în grădina femeii, de unde au furat patru  căpăţâni de varză pe care le-au scos din rădăcini, după care cu un hârleţ pe care l-au găsit pe grădină au forţat uşa de la şură, fără a reuşi să pătrundă în interior şi au spart geamul unei magazii cu intenţia de a pătrunde în aceasta. Când câinii din curte au început să latre, hoții au dat bir cu fugiții, cu cele patru căpățâni de varză furate, dar și cu hârlețul bătrânei.

Femeia doar a presupus că  furtul a fost comis în data de 08.11.2020, în jurul orelor 19. 00, când a auzit câinii lătrând, dar nu a ieşit din casă pentru a vedea ce se întâmplă, de frică.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” ce urmează a fi soluţionat procedural de către lucrătorii Poliţiei Comunale Şcheia.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *