Mopan Suceava
Evenimente

Ceartă între frați la Straja, soldată cu o încercare de incendiere. Fratele agresiv, aflat sub influența alcoolului a fost preluat de polițiști și internat la psihiatrie, la Rădăuți

La 13.02.2020, ora 21.59, lucrătorii Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi telefonic prin 112, de către numitul un bărbat din Straja cu privire la faptul că, fratele său, a avut intenția să-i incendieze locuința.

La fața locului a fost identificat apelantul care a declarat verbal faptul că, la data de 13.02.2020, în jurul orelor 21.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma unui conflict spontan, fratele său a avut intenția să-i incendieze locuința, aruncând o bucată de material textil îmbibată în combustibil, care ardea, în fața geamului, însă tot el a stins imediat focul.

A fost identificat și fratele care, se afla într-o stare vădită de ebrietate. Întrucât acesta a prezentat un comportament violent s-a procedat la transportarea și internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate

A fost efectuată cercetarea la fața locului, în prezența persoanei vătămate, ocazie cu care a fost identificată o bucată de material textil care prezenta miros înțepător ce ar putea proveni de la o substanță inflamabilă.

În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală privind tentativa la săvârșirea infracţiunii de „distrugere prin incendiere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *