Ceața face iar probleme pe Aeroport. Zborul Memmingen – Suceava a fost redirecționat către Aeroportul din Iași

Ioan Măriuța, directorul general al Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava a anunțat că urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceață a reapărut în zona Aeroportului în dimineața acestei zile – duminică 22 ianuarie, vizibilitatea scăzută facând imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest) care a fost redirecționat către Aeroportul din Iași.

Pasagerii vor fi transportați cu autocarele la Suceava.

”Menţionăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

De asemenea reamintim pasagerilor că vor fi informati pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât și de către personalul de la check-in prin informari atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.

Vă vom informa, prin noi actualizări la acest comunicat, cu privire la evoluţia traficului aerian din această zi pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava”, a transmis Ioan Măriuța, pe pagina de internet a Aeroportului Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other