Cei doi înecați în accidentul de la Liteni – Moara: un bătrân de 75 de ani din Măzănăiești, căruia i s-ar fi făcut rău la volan și nepoata acestuia, o fată de 21 de ani

IPJ Suceava oferit informații noi privind tragicul eveniment petrecut în această după amiază în satul Liteni, comuna Moara, unde un autoturism în care se aflau două persoane, un bârbat de 75 de ani și nepoata acestuia, de 21 de ani, a căzut într-un iaz iar cei doi și-au pierdut viața:

”Astăzi, in jurul orei 13:30 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un autoturism este ieșit în afara părții carosabile, căzut intr-o acumulare de apă, pe raza satului Liteni, comuna Moara.

La fața locului, în partea care asigura vizibilitate în mașină nu se observau persoane rănite sau cadavre, însă exista posibilitatea ca eventualele victime să fi căzut în apă în urma evenimentului rutier.

Au fost solicitate echipajele de pompieri care au intervinit pentru drenare dar și cu barca pneumatică și 2 ambulanțe SMURD.

Au fost efectuate și activități investigative pentru a se stabili posibilele persoane implicate, stabilindu-se că mașina este proprietatea unui bărbat de 75 de ani din localitatea Măzănăiesti.

De asemenea, a fost identificat un participant la trafic care a văzut mașina părăsind partea carosabilă, fiind posibil ca șoferul sa fi suferit un infarct sau să fi avut o altă problemă medicală.

Ulterior, după intervenția pompierilor, au fost extrase două victime, ambele decedate, respectiv un bărbat de 75 ani din Măzănăiesti și nepoata acestuia în vârstă de 21 de ani.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, urmând a se efectua și necropsiile cadavrelor și a se dispune prin unitatea de parchet competentă.”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *