Cel mai mare număr de candidați înscriși la USV din ultimul deceniu. Anunț făcut de prorectorul USV, prof. univ. dr. Mihai Dimian

Prorectorul USV, prof. univ. dr. Mihai Dimian a anunțat că Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a înregistrat cel mai mare număr de candidați  înscrişi la admiterea pentru programele de LICENŢĂ (ZI) din ultimul deceniu.

”Deşi evoluţia numărului de absolvenţi de liceu care au promovat Bacalaureatul este cea de mai jos, creşterea numărului de candidați faţă de anul precedent este la USV de aproximativ 10%!

Mulţumiri tinerilor care ne-au ales precum şi părinţilor şi profesorilor care au încredere în ceea ce dezvoltăm aici şi promovează programele noastre!

Acum se mai dau probe de concurs, se verifică dosarele depuse şi se centralizează rezultatele ce vor fi publicate în cursul zilei de luni. Marţi se vor rezolva eventuale contestaţii iar miercuri încep înmatriculările pentru a deveni student USV”, a transmis prorectorul Mihai Dimian pe contul său de facebook.

În tabelul de mai jos este prezentată situația candidaților înscriși absolvenți ai examenului de bacalaureat din anul curent, în ultimii 10 ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.