Cel mai scump grătar din cartierul George Enescu al Sucevei: băieții puși pe treabă ieri dimineață în fața crâșmei din piațeta Albina, amendați cu câte 1000 de lei

Inițiativa unor tineri de a pune de un grătar pe mica esplanadă din fața Magazinului Albina din cartierul George Enescu al municipiului reședință de județ în dimineața zilei de duminică – 22 decembrie 2019, a avut consecințe dezastruoase pentru aceștia. Inițiatorii acestui eveniment din spațiul public i-a costat pe fiecare câte 1000 de lei, amendă administrată de lucrătorii de la Poliția municipală Suceava.

Au fost, de ieri dimineațâ și până acum, mii de nedumeriri din partea cititorilor cotidianului online Suceava smartpress, care au putut viziona aproape în timpul acțiunii, bravada tinerilor beți precum și ofensiva polițiștilor municipali, care se întâmpla în acea zonă pietonală foarte strâmtă, cu blocuri roată împrejur în care locuiesc sute, dacă nu chiar mii de oameni.

Detaliile le cunoașteți dintr-un articol anterior.

Prezentăm acum doar comunicatul de presă al Poliției sucevene:  

 

„ La 22.12.2019, ora 10.35,Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Zorilor,  în fața magazinului Albina, niște tineri în stare de ebrietate au dat foc la niște materiale.doi tineri respectiv, Iulian C. de 22 ani și  Ștefan C. de 26 ani, ambii localnici, care se aflau în fața S.C.CVARTET SRL, de pe strada Zorilor,  fiind în stare de ebrietate și care  încă consumau băuturi alcoolice și care au dat foc la niște materiale cu scopul de a improviza un grătar, tulburând  astfel ordinea și liniștea publică.

Focul  a fost stins (polițiștii fiind cei care au adus apă cu găleata pentru a-l stinge, n.r.) și nu a existat riscul de propagare la nici un bun din  zonă nefiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri.

 Cei doi au fost sancționați contravențional conform legii 61/1991. Mai precis, fiecare dintre cei doi băieți de băieți vor trebui să achite câte o amendă de 1000 de lei, pentru deranjul făcut. Și nici măcar nu apucaseră să pună grătarul la ars! Nu mai vorbim de carnea pe care o pregătiseră, spre deliciul olfactiv al sucevenilor care locuiesc în blocurile din jur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.