Cel mai scump grătar din istoria orașului Salcea. Pofta unor localnici de a mânca mititei a doua zi de Paște s-a soldat cu amenzi însumând 135.000 de lei

IPJ Suceava a anunțat că, mergând pe firul unei postări  de pe o rețea de socializare,  în care se transmitea live chiar de către organizator o petrecere la iarbă verde, cu grătar, în orașul Salcea,   polițiștii au dat de urma petrecăreților.

Astfel, în urma vizualizării videoclipului transmis live la data de 20.04.2020, pe o rețea de socializare de pe contul unui bărbat din orașul Salcea, precum și din cercetările desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea a reieși faptul că în 20.04.2020, bărbatul care a postat filmulețul pe respectiva rețea a organizat un eveniment privat (fiind vorba de un grătar) la domiciliul lui din orașul Salcea, eveniment la care au participat mai multe persoane care nu locuiesc la respectiva adresă, deplasarea efectuându-se cu încălcarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de către polițiști au fost identificate 11 persoane prezente la eveniment (cu vârste cuprinse între 21 ani și 56 ani) față de aceștia luându-se măsuri de sancționare contravențională pentru încălcarea interdicției de circulație impuse de ordonanțele militare, valoarea amenzilor aplicate fiind de 135.000 lei.

 

Please follow and like us:

Un comentariu la „Cel mai scump grătar din istoria orașului Salcea. Pofta unor localnici de a mânca mititei a doua zi de Paște s-a soldat cu amenzi însumând 135.000 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *