Celebrul cântăreț de muzică populară, Anton Achiței a încercat să se sinucidă tăindu-și venele, în camera unui hotel din Suceava

Celebrul cântăreț de muzică populară, Anton Achiței a încercat să se sinucidă în ziua de Sfântul Andrei, în camera unui hotel din Suceava, unde era cazat. Venise în Suceava pentru a înregistra în zilele următoare mai multe cântece într-un studio din oraș.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată ieri, 30 noiembrie a.c., la ora 7:56, prin apel la SNUAU 112 de către recepționera Hotelului Balada din municipiul Suceava, despre faptul că un client al hotelului a încercat să se sinucidă.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul în cauză, celebrul cântăreț de muzică populară, Achiței Anton, de 73 ani, care locuiește în prezent în municipiul Bacău, s-a cazat într-o camera a Hotelului Balada din municipiul Suceava în data de 28.11.2019, în următoarele zile având de înregistrat mai multe piese muzicale într-un studio din municipiul Suceava. 

În noapte de 29 spre 30 noiembrie 2019, la ora 00.10, în timp ce se afla în camera hotelului susmenționat, Achiței Anton s-a deplasat în baie și s-a așezat în cadă, unde, cu o lamă, și-a provocat leziuni la nivelul încheieturii și antebrațului mâinii stângi, cu intenția de a-și lua viața. 

Deși a sângerat abundent,  acesta s-a târât până pe pat, unde, la ora 07.30 a sunat un prieten, spunându-i ce a făcut. Acesta din urmă a fost cel care a sunat la recepția hotelului și a anunțat cele întâmplate. La fața locului a ajuns și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale de urgență și l-au transportat la Spitalul Județean Suceava.

Cântărețul se află în afară oricărui pericol și urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *