Cercul Pedagogic al profesorilor de muzică din zona Suceava, la Liceul Tehnologic ”Iorgu Vârnav Liteanu” din Liteni

În cursul zilei de ieri, 14 decembrie a.c., la Liceul Tehnologic ”Iorgu Vârnav Liteanu” din orașul Liteni s-au desfășurat activitățile Cercului Pedagogic al profesorilor de muzică din zona Suceava.
Activitatea a constat în susținerea unei lecții demonstrative la clasa a VI-a A de către profesorul Dan Matachi de la Liceul din Liteni cu tema ”Cântecul de joc și dansul popular”. A urmat prezentarea unui program specific cu tradiții de sărbători de către ansamblul ”Izvorașul” a Liceului ”Iorgu Vârnav Liteanu”, coordonat de profesorul Dan Matachi.
Profesoara Denisa Seserman de la Școala Gimnazială Todirești a prezentat un referat pe aceeași temă.
Activitatea a fost coordonată de profesor Loredana Ceică-inspector școlar. La activitate au participat toți profesorii de muzică din zona Suceava.
Din partea ISJ Suceava a participat inspectorul general adjunct Cristian Cuciureanu și profesoara Alexandra Chirilă – inspector resurse umane.
La eveniment au participat de asemenea primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, datorită căruia Ansamblul Izvorașul este susținut financiar, autorități locale, consilieri locali, cadre didactice ale Liceului Tehnologic ”Iorgu Vârnav Liteanu”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *