Cererile pentru ajutor la încălzire trebuie depuse până pe 20 noiembrie, transmite viceprimarul Lucian Harșovschi. Prețul plătit de populație la gigacalorie rămâne neschimbat

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că

Astăzi, la Primărie,  a avut loc o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din municipiul Suceava.

În cadrul acesteia s-au discutat, pe lângă problemele zilnice cu care se confruntă sucevenii, despre ajutorul acordat pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie în sezonul rece.

”Foarte important, persoanele racordate la sistemul centralizat (15.278 apartamente) nu vor simți majorările care ne apasă pe toți, prețul va fi tot de 240 lei pe gigacalorie.

Mai mult, familiile nevoiașe (indiferent de sistemul de încălzire – 37.840 apt) vor beneficia de ajutor dacă se încadrează în plafon.

Toate informațiile necesare, împreună cu formularul de cerere și declarația pe propria răspundere se regăsesc pe site-ul primăriei.  https://bit.ly/3fTUn7c

Pentru a beneficia de acest ajutor începând cu luna noiembrie, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2022.”, a transmis viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *