CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI ÎNTRE CELE MAI APRECIATE DESTINAŢII DIN LUME. CETATEA A PRIMIT CERTIFICAT DE EXCELENŢĂ PENTRU ANUL 2018 DIN PARTEA CELUI MAI MARE SITE DE TURISM DIN LUME – TRIPADVISOR

Consiliul Judeţean Suceava anunţă că Fortul Mușatin a primit certificat de excelență pentru anul 2018  din partea celui mai mare site de turism din lume – TripAdvisor.

TripAdvisor oferă Certificatele de Excelență pentru atracții turistice şi operatorilor din turism care câștigă în mod constant recenzii excelente de la turişti/vizitatori/călători.
Certificatul de Excelenţă pentru Cetatea de Scaun a Sucevei a fost acordat pentru anul 2018, în baza recenziilor făcute de către comunitatea turiştilor care au ales să-şi planifice călătoriile, concediile, prin intermediul acestui portal.

Cetatea de Scaun a Sucevei este listată oficial de către Muzeul Bucovinei pe TripAdvisor începând de anul acesta.

În baza Certificatului de Excelență 2018, în calitate de destinaţie de excelenţă, Muzeul Bucovinei poate accesa premiile TRIPADVISOR – Concursul Certificatelor de Excelenţă la trei categorii: salariaţi, obiectiv şi vizitatori. Muzeul trebuie să vină cu o modalitate creativă de a promova certificatul de excelenţă prin canalele social-media cu: imagini creative care utilizează certficatul de excelenţă alături de angajaţii obiectivului turistic; doar cu imagini ale obiectivului turistic sau imagini cu obiectivul şi vizitatorii acestuia.
Premiile acordate pentru câștigarea uneia dintre categoriile prezentate mai sus constau în spaţiu de promovare pe platforma TripAdvisor în valoare de1000$ sau 3000$, în funcţie de categoria câştigată.

Please follow and like us:

3 comentarii la „CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI ÎNTRE CELE MAI APRECIATE DESTINAŢII DIN LUME. CETATEA A PRIMIT CERTIFICAT DE EXCELENŢĂ PENTRU ANUL 2018 DIN PARTEA CELUI MAI MARE SITE DE TURISM DIN LUME – TRIPADVISOR

 • 4 septembrie 2018 la 13:14
  Permalink

  Sa fim oameni cat de cat de pe pamantul nostru: aici versi malaiul, iti spui numele si vine diploma, cine nu stie asta! Ce naiba atata convingere ca toti suntem prosti!

  Răspunde
 • 4 septembrie 2018 la 13:34
  Permalink

  Uite cat de perspicaci sunt domnii ursu si flutur!

  Răspunde
 • 4 septembrie 2018 la 13:38
  Permalink

  Si matale cai pupi bine pe unde doresc dansii! Asteas reusitele judetului: paine si circ cum ai spus matale. In sant la cetae cu bere.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *