Actualitate

Cetățean portughez prins în PTF Vicovu de Sus, pe când încerca să introducă în România nouă butelii cu freon, cu o mașină ucraineană

Astă noapte, în jurul orei 1.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, s-a prezentat pe sensul de intrare în România o persoană de cetățenie portugheză, în vârstă de 44 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes-Benz Vito, înmatriculat în Ucraina.

În urma efectuării unui control amănunțit, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, în bagajele personale ale cetățeanului, ascunse 9 recipiente cu agent refrigerant (freon).

Recipientele cu freon, în valoare de 2.150 lei, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la contrabandă calificată și transport și tranzit de substanțe și preparate periculoase.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *