Chefliu la volan prins după o urmărire nocturnă, după ce a trezit tot cartierul George Enescu cu muzica dată la maxim în difuzoarele mașinii

Un individ beat la volan,  care a stricat somnul locuitorilor din George Enescu astă noapte, dând muzica la maxim în boxele mașinii, a fost prins de polițiști, fiind amendat și întocmindu-i-se dosar penal.

La data de 08.09.2022 ora 02:24 Politia municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul George Enescu în fața blocului H9, de la un VW negru se aude muzică tare.

Polițiștii ajunși la fața locului a fost identificat vehiculul marca VW PASSAT, de culoare negru, care se afla în staționare, iar la volanul acestuia se afla un tânăr. În momentul când acesta a observat autospeciala că se oprește în dreptul său, pe sensul opus de deplasare, acesta a pus autovehiculul în mișcare, având direcția dinspre stația TPL Curcubeu, înspre Catedrala Mărășești, iar în intersecția din dreptul Catedralei Mărășești.

Autoturismul în cauză a fost oprit, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, pe strada Mărășești, în fața Oficiului Poștal.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana Cătălin Z. , iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care individul a fost condus la UPU SUCEAVA în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal față de Cătălin Z., pentru comiterea infracțiunilor de ”conducere sub influența băuturilor alcoolice”, cercetările urmând a fi continuate de lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava.

Totodată, Cătălin Z. a fost sancționat contravențional pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other