Chiriile mari alungă comercianții din Hala de Carne de la Piața Mică Suceava. Producători caută alte spații de desfacere a produselor din carne
Chiriile prea mari (așa cum declară vânzătorii) îi determină pe producătorii care își comercializează produsele, de ani buni, în Hala de Carne de la Piața Mică, din cartierul George Enescu a municipiului Suceava, să-și caute, care și cum poate, alt loc adecvat cerințelor de sănătate publică pentru desfacerea produselor.
Deja jumătate din spațiul halei de carne a Pieței Mici din Suceava era gol, de mai bine de câteva luni, unii producători suceveni nemaifiind de găsit de către clienții fideli.
Sucevenii obișnuiți cu toți comercianții în același spațiu, vor avea de căutat prin spațiile de lângă piață (cel care a găzduit comercianții pe perioada construirii noii piețe), sau prin alte locuri produsele din carne care le erau pe plac.
Vânzătorii, și ei celebri ca și produsele fiecărui procesator în parte, au grijă zilele acestea să anunțe, din gură în gură, faptul că se vor muta, astfel încât cumpărătorii să nu fie luați total prin surprindere.