Cinci bărbați loviți de un fulger când strângeau fânul pe un teren situat la granița dintre Vicovu de Jos și Voitinel, evenimentul prezentat în nota poliției

Polițiștii suceveni au oferit clarificări asupra evenimentului care s-a petrecut în după amiaza zilei de miercuri, 14 august 2019, când mai mulți bărbați au fost afectați de un fulger, pe un teren care se află la granița dintre Vicovu de Jos și Voitinel.

Astfel, ieri, 14.08.2019, la ora 14.45, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 de către F.V., un bărbat de 46 ani cu privire la faptul că într-o zonă dinspre Voitinel, patru persoane au fost trăsnite.

Cu ocazia intervenției, apelantul F.V. a fost găsit la locuința de domiciliu din comuna Vicovu de Jos, relatând faptul că în timp ce se afla la strâns fânul de pe un teren agricol situat în localitatea Vicovu de Jos, la limita teritorială cu localitatea Voitinel, fiind însoțit de alți patru bărbați, au fost loviți, toți cinci, de un fulger.

Tot la locuința de domiciliu a apelantului au fost identificați cei patru bărbați care îl ajutau la strânsul fânului, aceștia aflându-se în stare de șoc.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj de ambulanță care au acordat primul ajutor celor cinci persoane implicate, preluând trei bărbați, ulterior și ducându-i la Spitalul Municipal Rădăuți, în timp ce ceilalți doi bărbați s-au deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți cu mijloace proprii.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *