Cinci străzi de pământ din Suceava vor fi asfaltate de Florconstruct: Traian Țăranu din Obcine, Ștefan Luchian și Crângului din Burdujeni Sat, Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea din Ițcani

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat astăzi, într-o conferință de presă că a fost semnat contractul de modernizare a cinci străzi de pământ din orașul reședință de județ. Este vorba despre străzile Traian Țăranu din Obcine, Ștefan Luchian și Crângului din Burdujeni Sat, Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea din Cartierul Ițcani. În total se va investi suma de 5,6 milioane de lei. Câștigătorul licitației este asocierea de firme Florconstruct SRL pentru partea de execuție și Grup Com SRL pentru partea de proiectare. Licitația a fost adjudecată la 80% din prețul de pornire.

În ședința de consiliu local din 22 august a.c., se va propune alocarea sumei de 2 milioane de lei din credit angajat de municipalitate și se dorește ca până la sfârșitul anului măcar străzile Traian Țăranu din obcine și Micșunelelor din Ițcani să fie modernizate. Ion Lungu a punctat că lucrările pe strada Traian Țăranu s-ar fi putut face cu șase luni mai devreme dacă nu ar fi intervenit ”orgoliul” unui locuitor de pe această stradă, consilierul județean PSD Dan Ioan Cușnir, care a semnalat că un racord al unei conducte se află pe teritoriul Consiliului Județean, pe terenul de această instituție concesionat unei fundații umanitare.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Cinci străzi de pământ din Suceava vor fi asfaltate de Florconstruct: Traian Țăranu din Obcine, Ștefan Luchian și Crângului din Burdujeni Sat, Micșunelelor și Barbu Ștefănescu Delavrancea din Ițcani

  • 18 august 2019 la 6:26
    Permalink

    Sa fii primar de 16 ani si sa vorbesti de strazi de pamant care vor fi asfaltate, asta da modernizare a Sucevei. Aceeasi poveste am auzit-o si in 2016, povestitorul fiind acelasi neputincios obosit, Ion Lungu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *