Cioban bănuit a fi hoț de covoare de la o stână de pe strada Apeductului din municipiul Suceava

Un furt de covoare a fost reclamat la o stână de pe strada Apeductului din municipiul Suceava. Hoțul, mai înainte cioban la stâna unei patroane din municipiul reședință de județ și-ar fi însușit ilegal covoare și scaune de la stâna de pe strada respectivă. Mai mult, a dus

Ieri după amiază, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de o femeie de 34 ani din Suceava despre faptul că la o spălătorie situată pe strada Victoriei,  l-a găsit pe un fost angajat al său, având bunuri sustrase de la ea .

Ea a susţinut că în curtea acestei spălătorii a identificat două scaune ergonomice şi un covor care provin de la stâna pe care ea o deţine în municipiul Suceava,  pe strada Apeductului, şi care i-au fost furate de un bărbat de 49 ani din Salcea, fost  cioban la acea stână care în prezent este angajat  la spălătoria de strada Victoriei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că  acel covor despre care reclamanta susţine că a fost sustras de la stâna ei , aparţine unei alte femei, care l-a adus la curăţat în cursul aceleiaşi zile. Cu privire la cele două scaune ergonomice aflate în curtea spălătoriei, bărbatul incriminat a declarat  că le-a găsit  la un buncăr din cartierul Obcini din mun. Suceava

Reclamanta a depus plângere împotriva acestuia, susţinând că în perioada 18/19.04.2019, el ar fi furat de la stâna  de pe strada Apeductului din municipiul Suceava 4 covoare, o combină audio S, un cazan de aluminiu de 250 litri şi două scaune ergonomice.

În cauză a fost întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de BIC faţă de Botezat Vasile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *