Cioban din Berești – Hânțești, bătut de un sucevean pe izlaz

Luni după amiază, pe la ora 17.30, polițiștii suceveni au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 61 ani, din satul Berești, comuna Hânțești, cu privire la faptul că în timp ce păștea oile unui anume L.P., pe raza satului Berești, a fost luat la bătaie.
Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 17.30, în timp ce bărbatul pășuna ovinele pe islazul localității sus amintite, a fost atenționat de către un anume N.S. de 34 ani, din municipiul Suceava, cu privire la modul în care supraveghează animalele.
Astfel între cei doi a izbucnit un conflict spontan iar N.S. l-a lovit cu pumnul în zona feței pe ciobanul de 61 de ani, după care a plecat spre domiciliul tatălui său din satul Berești.
La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul UPU Suceava, care l-a preluat pe ciobanul agresat, transportându-l la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, fără a rămâne internat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violențe ”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.