Cioban din Bosanci accidentat la Bunești, cu muniție asupra sa. Caz preluat de poliție la solicitarea medicilor UPU

Ieri după amiază, pe la ora 13.00, lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – SAESP au fost sesizați cu privire la faptul că personalul medical din cadrul UPU Suceava a identificat asupra lui unui bărbat din municipiul Fălticeni, care necesita îngrijiri medicale în urma unui accident rutier,  mai multe elemente de muniție.

La UPU Suceava s-a deplasat o echipă operativă din cadrul I.P.J. Suceava -S.A.E.S.P. ocazie cu care personalul medical a predat 8 elemente de muniție, nepercutate, ce par a fi letale, și 2 tuburi cartuș de același tip, toate având calibru 9 mm.

Întreaga cantitate de muniție a fost identificată asupra lui G.P., victimă a unui accident rutier pe raza comunei Bunești. Acesta, datorită leziunilor suferite în urma accidentului rutier, a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă.

Din verificări s-a stabilit că susnumitul locuiește fără forme legale la o stână de pe raza comunei Bosanci.

Polițiștii s-au deplasat la stâna mai sus menționată, unde în prezența proprietarului s-a procedat la verificarea anexelor și a perimetrului stânei, nefiind identificate alte bunuri care să intereseze cauza.

Au fost ridicate și indisponibilizate 8 elemente de muniție și 2 tuburi cartuș.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii  de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.