Cioban din Neamț mort la o stână de la Stulpicani – Suceava, înecat în băutură

Ieri dimineață, pe la ora 08.10,  Polițiștii orașului Frasin au fost sesizați de un proprietar de stână de la Stulpicani, cu privire la faptul că la stâna acestuia a fost găsit decedat unul dintre ciobani, un bărbat de 58 ani,  din comuna Bîra, județul Neamț.

Din verificările efectuate a rezultat că decedatul  lucra ca cioban la stâna situată în zona Arșița Băișescului de pe raza comunei Stulpicani, de aproximativ 2 luni de zile.

În după amiaza zilei de 28.08.2019, în jurul orei 17.00, decedatul împreună cu un alt cioban aveau grijă de animale în zona Arșița Băișescului de pe raza comunei Stulpicani. La un moment dat a sosit în zonă și un al treilea coleg de ciobănie, de  la o stână învecinată și împreună, cei trei au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 21.00, cei doi ciobani de la stâna din  Arșița Băișescului au fost găsiți de patron dormind pe iarbă, la o distanță de aproximativ 500 metri de stână. Văzând  că cei doi sunt în stare avansată de ebrietate, proprietarul  i-a transportat cu autoturismul proprietate în zona stânii unde i-a așezat la somn, într-o colibă, chiar el împreună cu  persoana care îl însoțea, culcându-se în stână.

În dimineața zilei de 29.08.2019, în jurul orei 08.00, când proprietarul stânii s-a trezit, a constatat că ciobanul din Bîra – Neamț a decedat în coliba unde-l lăsase la somn, celălalt angajat, aflându-se în apropiere, sesizând în acest sens organele de poliție.   

Fiind examinat  cadavrul s-a constatat că nu prezenta  semne de violență. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul susnumitului.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului orășenesc Gura Humorului și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *