Cioban omorât la o stână din Salcea, în după amiaza acestei zile. Polițiștii și jandarmii sunt pe urmele criminalului

Astăzi, in jurul orei 15.45,  Poliția Orașului Salcea a fost sesizată direct de către proprietarul unei stâni situate la periferia oraşului, cu privire la faptul că l-a găsit pe cioban decedat cu urme de violență.

Stâna este situată pe drumul care duce către Aeroport, iar în proximitatea acesteia a fost identificat cadavrul ciobanului, un bărbat de 45 ani, localnic.

Proprietarul stânei a declarat că,  îndreptăndu-se către stână, s-a intersectat cu un bărbat care purta o glugă pe cap, care ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută.

El a bănuit că acesta ar putea fi autorul infracțiunii. Polițiștii l-au identificat pe cel vizat, un bărbat de 41 de ani din comuna Dumbrăveni, dar nu l-au prins.

S-a demarat activitatea de cercetare a locului faptei, sub coordonarea unui procuror criminalist.

A fost constituită  o echipă operativă și au fost alcătuite mai multe echipe de căutare, inclusiv cu cooptarea efectivelor de jandarmi, fiind desfășurate activități complexe în zona adiacentă stânii și în alte locații, pentru prinderea suspectului .

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *