Ciocnire între limuzine Audi, pe un drum județean, între Hancea și Bănești. Nasuri sparte, picioare și brațe rănite, 4 victime la spital

Aseară, pe la ora 18.05, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Audi pe DJ290, pe direcția Bănești – Hancea, între localitățile Hancea și Bănești, într-o curbă la dreapta, I.D.B., un tânăr de 25 ani din Hânțești, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism marca Audi condus de un bărbat de 47 de ani din comuna Fântânele, care se deplasa regulamentar pe sens opus.

În urma impactului, unul dintre cele două Audi a fost avariat în partea frontală și a fost proiectat în șanț iar celălalt a suferit avarii la partea frontală și a fost imobilizat pe centrul părții carosabile, circulația fiind restricționată.

Ca urmare a accidentului, trei persoane, un bărbat și o femeie de 43 de ani și un al treilea bărbat  de 39 ani, de la Fântânele, conducătorul auto și  doi pasageri au suferit leziuni și au fost transportați cu ambulanțele la secția UPU a Spitalului Județean Suceava.

De asemenea și șoferul neatent de 22 de ani a suferit leziuni, fiind de asemenea transportat la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, loc unde, după ce le-au fost efectuate investigațiile de specialitate, au fost diagnosticați cu contuzii la  mâini și picioare iar șoferul de 22 de ani s-a ales cu nasul spart. În mașina condusă de tânărul de 22 de ani se mai aflau alți doi pasageri care nu au suferit leziuni.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind, în cazul amândurora, 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *