Ciocnire între un autocar și un autoturism pe DN17, la Prisaca Dornei. Șoferul autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a decedat

Astă noapte, pe la ora 1.00, s-a produss o coliziune între un autoturism și un autocar, pe DN 17, în interiorul localității Prisaca Dornei, comuna Vama. Din nefericire, șoferul autoturismului, un bărbat de 20 de ani, a fost declarat decedat. O singură persoană din autocar (un barbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Autocarul, care se deplasa pe ruta Iași – Lyon (Franța), avea 60 de persoane la bord (cu tot cu victima transportată ulterior la spital), iar avariile suferite nu i-au permis să-și continue drumul.

Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminuluii cultural. Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de  un alt autocar, pentru continuarea deplasării.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.